Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-05-09@00:55:24 GMT

6 مشکل رایج پوستی در مردان و چگونگی درمان

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۵۲۸۷

6 مشکل رایج پوستی در مردان و چگونگی درمان

مشابه با بیماری پای ورزشکار، خارش ژوک روی قسمت های گرم، تاریک و مرطوب بدن مانند کشاله ران ها شکل می گیرد.

پوست بزرگترین اندام بدن انسان محسوب می شود و به عنوان نخستین سد دفاعی در برابر عوامل خارجی از ما محافظت می کند. پوست در معرض مواد شیمیایی، عفونت ها، بریدگی ها، خراش ها و نور خورشید قرار می گیرد که می توانند محرک شکل گیری مشکلات پوستی رایج در مردان باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانند زنان، مردان نیز با موضوعاتی مانند افزایش سن، تجمع رنگدانه ها در بافت، حساسیت و آکنه حتی در بزرگسالی سر و کار دارند.

به گزارش جنوب نیوز به نقل از "مدیکال دیلی"، سلامت پوست به واسطه ترکیبی از ژنتیک و انتخاب های سبک زندگی شکل گرفته است و از این رو، پوست هر مردی نسبت به دیگری متفاوت است. پوست مردان ضخیم‌تر و سخت‌تر از پوست زنان است و از کلاژن و سبوم (چربی طبیعی پوست) بیشتر به واسطه سطوح بالاتر هورمون تستوسترون بهره می برند. این تفاوت ها در پوست، مردان را نسبت به مشکلات پوستی خاص که از سوختگی تیغ تا خارش ژوک را شامل می شود، آسیب پذیر می کند.

مشکل: سوختگی تیغ

بیشتر مردانی که اصلاح صورت انجام می دهند، سوختگی تیغ را تجربه خواهند کرد که در دنیای پزشکی به نام سودوفولیکولیت (Pseudofolliculitis) شناخته می شود و می تواند به شکل گیری راش تحریک کننده همراه با تاول و جوش های عفونی منجر شود. این شرایط پوستی می تواند پس از اصلاح موهای پا، زیر بغل، یا دیگر مناطق بدن نیز شکل بگیرد.

راه حل: پاکسازی پیش از اصلاح

روش های مختلفی برای به حداقل رساندن مواجهه با سوختگی تیغ وجود دارند که از آن جمله می توان به پاکسازی صورت پیش از اصلاح اشاره کرد. این کار موهایی که در برابر سطح پوست به دام افتاده اند را از بین می برد و از این رو، حالتی صاف‌تر پیدا می کنند.

مشکل: آفتاب سوختگی

آفتاب سوختگی در مردان نسبت به زنان شایع‌تر است زیرا آنها احتمال کمتری دارد به طور منظم از محصولات ضد آفتاب استفاده کنند. مطالعه ای که در سال 2014 در نشریه American Academy of Dermatology منتشر شد، نشان داد که بیشتر آمریکایی ها به طور مرتب از محصولات ضد آفتاب برای محافظت از خود در برابر پرتوهای فرابنفش استفاده نمی کنند. حدود 44 درصد از مردان تایید کردند که هرگز از محصولات ضد آفتاب روی صورت خود استفاده نمی کنند و 42 درصد به این نکته اشاره داشتند که از این محصولات روی دیگر قسمت های در معرض نور خورشید پوست هرگز استفاده نکرده اند.

این شرایط موجب می شود تا مردان نسبت به زنان دو برابر احتمال بیشتری داشته باشد به سرطان پوست غیر ملانوم با توجه به عادات ضعیف مراقبت از پوست مبتلا شوند.

راه حل: استفاده از محصولات ضد آفتاب

مردان باید در هر روزی که خارج از خانه سپری می کنند از محصولات ضد آفتاب استفاده کنند. خورشید می تواند در هر زمانی از سال پرتوهای مضر فرابنفش را منتشر سازد. به عنوان مثال، 80 درصد از پرتوهای مضر فرابنفش خورشید می توانند حتی در روزهای ابری نیز به پوست انسان نفوذ کنند.

مشکل: آکنه

تولید هورمون تستوسترون در مردان به افزایش ترشح چربی در سراسر بدن منجر می شود. سبوم به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند، اما شرایط خوب برای رشد باکتری ها را نیز فراهم می کند. همچنین، پوست مردان در مقایسه با زنان از لایه اپیدرمی ضخیم‌تر برخوردار است و دارای منافذ بزرگتر است که راحت‌تر با آلودگی پر می شوند و در نتیجه، ظهور آکنه می تواند یکی از پیامدهای این شرایط باشد.

راه حل: استفاده از پاک کننده های ملایم

برای به حداقل رساندن آکنه، استفاده از پاک کننده های ملایم روی پوست صورت و بدن توصیه می شود. این کار موجب از بین رفتن بقایای اضافی می شود، در شرایطی که پوست را نیز مرطوب نگه می دارد.

مشکل: روزاسه

روزاسه مشکلی رایج در میان مردان است که می تواند روی چانه، گونه ها، و پیشانی پدیدار شود. با این وجود، پژوهش های پیشین نشان داده اند که مردان دو برابر احتمال بیشتری دارد بینی بزرگ شده در شرایطی که به نام رینوفیما (Rhinophyma) یا روزاسه زیرگونه 3 (Phymatous) شناخته می شود را تجربه کنند.

یکی از محرک های اولیه روزاسه قرار گرفتن در معرض خورشید است، زیرا مردان احتمال کمتری دارد از محصولات محافظت در برابر خورشید استفاده کنند.

راه حل: روتین مراقبت از پوست

مردان می توانند روزاسه را از طریق یک روتین مراقبت از پوست مناسب زیر کنترل داشته باشند. این روتین شامل مرطوب کردن، و استفاده از محصولات ضد آفتاب برای محافظت در برابر خورشید می شود. افزون بر این، توجه به عادات سبک زندگی می تواند به تشخیص دلایل بروز مشکل کمک کند. ممکن است برای دور نگه داشتن روزاسه به استفاده از دارو نیز نیاز باشد.

مشکل: پای ورزشکار

در آب و هوای گرم پوشیدن صندل یا راه رفتن با پاهای برهنه موجب می شود تا پاها هر چه بیشتر با زمین و عوامل آلوده کننده موجود روی آن در تماس باشند. همچنین به پا داشتن کفش در طولانی مدت می تواند موجب تعریق شود. پاها به طور ویژه مستعد ابتلا به عفونت های قارچی هستند که می تواند موجب شکل گیری بیماری پای ورزشکار شود. محیط های گرم، تاریک و مرطوب مانند داخل کفش مکانی مناسب برای رشد قارچ روی پوست فراهم می کنند.

راه حل: استفاده از ضد قارچ های بی نیاز از نسخه

مردانی که با بیماری پای ورزشکار مواجه شده اند می توانند از ضد قارچ هایی که بی نیاز از نسخه پزشک به فروش می رسند و در قالب کرم، لوسیون، محلول، ژل، اسپری، پماد، یا پودر در دسترس هستند برای مقابله با این مشکل پوستی استفاده کنند. درمان می تواند یک تا شش هفته طول بکشد. پیش از پوشیدن دوباره کفش بهتر است 24 ساعت صبر کنید.

مشکل: خارش ژوک

مشابه با بیماری پای ورزشکار، خارش ژوک روی قسمت های گرم، تاریک و مرطوب بدن مانند کشاله ران ها شکل می گیرد. قارچ ممکن است عفونت ایجاد کند یا نکند، اما می تواند از فردی به فرد دیگر سرایت کند. خارش ژوک به طور معمول از پایین پاها به کشاله ران گسترش می یابد.

راه حل: ضد قارچ ها

ضد قارچ ها می توانند به بهبود خارش ژوک کمک کنند. افزون بر این، مردان می توانند با استفاده از پودرهایی که رطوبت را از پوست دور نگه می دارند، تعریق را به حداقل برسانند. پیشگیری از خارش ژوک می تواند به سادگی تمیز و خشک نگه داشتن کشاله ران، قسمت داخلی ران ها و باسن باشد.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • روایت چگونگی تسخیر چشم صدام در عملیات بازی‌دراز
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • چگونگی استنباط سنن الهی در نظام حکمرانی
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند