Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@09:31:23 GMT

راهکارهای اورژانسی برای درمان آفتاب سوختگی

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۱۳۱۱۸

راهکارهای اورژانسی برای درمان آفتاب سوختگی

در روزهای گرم سال مهمترین توصیه پزشکان پوست استفاده از کرم‌های ضد آفتاب برای همه افراد در هر سن و سالی است. اما اگر ضدآفتاب یادتان رفت و زیر اشعه خورشید پوست‌تان سوخت چه راهکارهایی در دسترس‌تان است؟

آفتاب سوختگی برای خیلی‌ها پیش می‌آید. ممکن است به هر دلیلی مدت زیادی در آفتاب معطل شوید و هیچ سایه‌ای هم نتوانید برای خودتان پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند پیشگیری همیشه بهتر از درمان است و تا می‌توانید باید کاری کنید که دچار سوختگی نشوید اما در موقع مواجهه با این مسئله چه کارهایی بهتر است؟

۱- مسکن

مسکن‌ها می‌توانند به کاهش درد و التهاب ناشی از آفتاب سوختگی کمک کنند.

۲- خنک کردن پوست

با گذاشتن حوله یا پارچه آغشته به آب سرد روی پوست به مدت ۱۵ دقیقه، محل آفتاب سوختگی را خنک نگاه دارید یا دوش آب سرد بگیرید. اگر پوست آفتاب سوخته تاول زده بهتر است در وان آب سرد پوست را خنک نگاه دارید.

۳- حفظ آب بدن

آفتاب سوختگی ممکن است باعث از دست رفتن رطوبت بدن از طریق پوست شود. نوشیدن آب زیاد می‌تواند جلوی از دست رفتن آب بدن را بگیرد و در مجموع به بازیافت سلامت کمک می‌کند. دراین مواقع باید از نوشیدن الکل پرهیز کرد چون کاهش آب بدن را تشدید می‌کند.

۴- مرطوب نگاه داشتن پوست

پس از دوش گرفتن و یا سپری کردن مدتی در وان آب سرد، با کرم یا لوسیون‌های بدون عطر پوست آفتاب سوخته را نرم و مرطوب کنید. آلوورا و لوسیون‌های حاوی سویا در مرطوب و نرم نگاه داشتن پوست موثرند. آلوورا علاوه بر نرم نگاه داشتن پوست خاصیت ضد التهاب هم دارد.

۵- استفاده از کرم‌های حاوی استروئید ضعیف

استفاده از کرم‌های حاوی استروئید ضغیف، مثل کرم هیدروکورتیزون ۰.۵ یا ۱ درصد، برای ۴۸ ساعت می‌تواند درد و ورم آفتاب سوختگی را کاهش داده و روند بهبود را تسریع کند.

۶- به تاول‌ها دست نزنید

تاول سوختگی را نترکانید چون ممکن است باعث عفونت شود یا جای آن باقی بماند. پس از چند روز تاول‌ها خود به خود فروکش خواهند کرد، تا آن وقت سعی کنید مراقب پوست خود باشید.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۱۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی ۱۹ اردیبهشت به افق شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ 
اذان ظهر ۱۲:۰۳
غروب آفتاب ۱۸:۵۳
اذان مغرب ۱۹:۱۲
نیمه شب شرعی ۲۳:۱۸
اذان صبح فردا ۰۳:۴۲
طلوع آفتاب فردا ۰۵:۱۳

دیگر خبرها

  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • اوقات شرعی ۱۹ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • راهکارهای کاهش استرس
  • ثبت ۱۵ هزار و ۹۴۹ ماموریت اورژانسی در هفته گذشته
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است