Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه افراد ائم از زن و مرد، پیر و جوان و خردسال لازم است در فصول گرم سال به هنگام مجاورت با نور مستقیم خورشید به ویژه در ساعات 10 صبح الی 16 بعد از ظهر ازکرم ضد آفتاببا spf مناسب استفاده کنند.

متاسفانه براساس آمار ها بسیاری از افراد در سراسر جهان از کرم ضد آفتاب به اندازه کافی استفاده نمی کنند، آفتاب سوختگی یکی از عوارض عدم استفاده از وسایل محافظتی در مقابل نور خورشید است که سبب قرمزی، التهاب، خارش، سوزش، ایجاد تاول ، کم آبی و نیز زخم سطح پوست می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد به ویژه در مناطق ساحلی بیشتر در معرض آفتاب سوختگی قرار دارند زیرا سایه بان به اندازه کافی وجود ندارد و نیز سطح آب و شن و ماسه های مجاور ساحل مانند یک آینه بازتابی نور خورشید را با قدرت بالا منعکس می کنند.

فرد دچار آفتاب سوختگی در گام نخست باید از مجاورت با نور خورشید پرهیز کند، آب و مایعات به اندازه کافی بنوشد، یکی از دمنوش های گیاهی مفید در این دورانچای سبزاست که حاوی انواع آنتی اکسیدان های ضروری برای ترمیم و بازسازی DNA سلول های آسیب دیده پوستی است.

از این دمنوش گیاهی معجزه آسا همچنین می توان به عنوان یک محلول شستشوی بدن استفاده کرد و موضع آسیب دیده سطح پوست را با چای سبز آغشته کرده تا درد و التهاب آن از بین برود.

براساس تحقیقات افراد دارای پوست روشن بیشتر از افراد دارای پوست های تیره و گندمگون در معرض آفتاب سوختگی قرار دارند.

در اثر آفتاب سوختگی پوست بدن دچار کم آبی و خشکی می شودو در اثر ایجاد زخم احتمال ورود میکروب ها وباکتری های خطرناک به بدن وجود دارد به همین دلیل نوشیدن آب و مایعات به اندازه کافی می تواند در آبرسانی به بدن موثر باشد.

برخی از کرم ها و داروهای موضعی تنها نقش تسکین دهنده درد را دارند و پس از مدتی که جذب پوست می شوند اثر خنک کنندگی وکرخت کردن پوسترا از دست می دهندو فرد با درد بیشتری به نسبت قبل مواجه می شود.

کارشناسان توصیه می کنند بویژه در مواردی که فرد دچار آفتاب سوختگی شدید شده است حتماً به پزشک مراجعه شده تا اقدامات درمانی موثر برای بیمار انجام شود.ازجمله دیگر عوارض آفتاب سوختگی می توان تب و سردرد، کاهش میزان هوشیاری و تمرکز،احساس تهوع و استفراغ، گرگرفتگی و بی حالی را نام برد که دراین موارد مراجعه به مراکز اورژانس توصیه می شود.

یکی از اشتباهات متداول افراد، استفاده تنها یک بار از کرم ضد آفتاب در طول روز است، درصورتی که ماندگاریمحصولات مراقبتیاز پوست کوتاه است و پس از هر 2ساعت یک بار باید تجدید شود.علاوه براستفاده از کرم ضد آفتاب، پوشیدن لباس های آستین بلند و پوشیده، عینک آفتابی ، کلاه و نیز چتر می تواند در جلوگیری از بروز آفتاب سوختگی مفید باشد.

اگر فردی مستعد آفتاب سوختگی است و در عمر خود چندین بار دچار این عارضه شده، باید تحت مشاوره متخصص پوست قرار بگیرد زیرا احتمال دارد در آینده به سرطان پوست دچار شود.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • فرگوسن هم نمی‌تواند در فولاد موفق باشد/ فوتبال خوزستان دست افراد اهل فن نیست
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • طرز تهیه ۲ معجون فوق‌العاده برای درمان درد و پوکی استخوان
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن