Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@21:08:31 GMT

چگونه آفتاب سوختگی را درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۸۲۷۹۰

متخصصان سلامت پوست در آمریکا معتقدند که مصرف دوز بالای ویتامین D می‌تواند به درمان آفتاب سوختگی کمک کند.

خبرگزاری ایسنا: قرمزی، خارش و سوزش تنها سه مورد از علائم آفتاب سوختگی هستند اما تحقیقات نشان می‌دهد این علائم را می‌توان با مصرف ویتامین D کاهش داد.

گروهی از متخصصان در آمریکا در مطالعه روی چندین نفر که دچار آفتاب سوختگی شده بودند دریافتند مصرف میزان بالای ویتامین D ظرف یک ساعت پس از آفتاب‌ سوختگی می‌تواند از ورم و التهاب پوست بکاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا تنها ۱۵ دقیقه قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش ناشی از نور خورشید برای آسیب دیدن پوست کافی است.

ویتامین D ماده مغذی به حساب می‌آید که نه تنها با افزایش جذب کلسیم به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند بلکه در سیگنال‌دهی عصبی و عملکرد سیستم ایمنی نقش دارد.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، طبق اعلام موسسه ملی سلامت در آمریکا افراد ۱۴ تا ۱۷ ساله باید روزانه به طور میانگین ۶۰۰ واحد بین‌المللی ویتامین D دریافت کنند. این ویتامین به طور طبیعی در برخی خوراکی‌ها همچون ماهی چرب، پنیر و تخم مرغ وجود دارد هر چند منبع اصلی ویتامین D نور خورشید است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۸۲۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد

به گزارش خبرآنلاین، بسته به وضعیت بیمار، ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد درد وجود داشته باشد. نوشیدن آب زیاد برای دفع سنگ کلیه ضروری به نظر می‌رسد. درد شدید در پهلو، دردی که به قسمت تحتانی شکم و کشاله ران کشیده می‌شود، درد در هنگام ادرار، حالت تهوع و استفراغ، نیاز مداوم به ادرار کردن، تب و لرز (در صورت وجود عفونت)، از علائم ابتلا به سنگ کلیه هستند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت جامعه اگر می‌خواهید از تشکیل این سنگ‌ها پیشگیری کنید، باید از علل ابتلا به این سنگ‌ها آگاه باشید. ۸ علت که خطر ابتلا به این عارضه را تشدید می‌کنند، شامل موارد زیر است:

_ مصرف نوشابه: اگر فکر می‌کنید نوشیدن نوشابه‌ها به هضم موثر غذا کمک می‌کند، در اشتباه هستید. بر اساس تحقیقات، فروکتوز موجود در این نوشیدنی‌ها باعث افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه می‌شود. مصرف روزانه یک قوطی نوشابه خطر ابتلا به سنگ کلیه را تا ۲۳ درصد افزایش می‌دهد.

_ خوردن بیش از حد گوشت: این روند باعث افزایش اسید اوریک بدن شده و خطر ابتلا به سنگ کلیه را بالا می‌برد. کسانی که گیاهخوار هستند یا بیشتر ماهی می‌خورند، ۳۰ تا ۵۰ درصد کمتر در معرض خطر این عارضه هستند.

_ مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین C: بر اساس مطالعات اخیر، مکمل‌های ویتامین C عامل ابتلا به سنگ کلیه هستند. کسانی که بیش از ۷ مکمل ویتامین C در هفته دریافت می‌کنند، بیشتر در معرض ابتلا به این عارضه هستند؛ زیرا ویتامین C در فرم اگزالات دفع می‌شود و می‌تواند در مجاری کلیوی به سنگ تبدیل شود. البته هیچ ارتباطی بین غذاهای طبیعی سرشار از این ویتامین و ابتلا به سنگ کلیه وجود ندارد.

_ عدم دریافت کافی مرکبات: مرکبات حاوی سیترات هستند؛ ترکیباتی که خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می‌دهند. افزودن لیمو به آب آشامیدنی، راهی آسان برای پیشگیری از ابتلا به سنگ کلیه است.

_ مصرف کم کلسیم: تصور اکثر مردم این است که کاهش مصرف کلسیم باعث کاهش خطر ابتلا به سنگ‌های کلیوی می‌شود. این فرض اشتباه است چون بنا به نتایج تحقیقات، افرادی که رژیم‌های کم کلسیم دارند، بیشتر به سنگ کلیه مبتلا می‌شوند.

_ خوردن بیش از حد سبزیجات تیره رنگ: این سبزیجات سرشار از اگزالات هستند و همانطور که گفته شد، این ماده خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اگر سابقه ابتلا به سنگ کلیه را دارید، این سبزیجات را کمتر مصرف کنید.

_ کم آبی بدن: ننوشیدن کافی آب خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۲ لیتر مایعات را در طول شبانه روز مصرف می‌کنید.

_ مصرف زیاد نمک: مصرف نمک به میزان زیاد باعث افزایش مقدار کلسیم دفع شده توسط کلیه می‌شود و خطر ابتلا به سنگ کلیه را تشدید می‌کند. اکثر نمک مصرفی ما در غذاهای فراوری شبه پنهان است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904021

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • ویتامین ها و مکمل ها را چطور مصرف کنیم ؟
  • این میوه‌ها را برای لاغر شدن مصرف کنید
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • فواید فوق‌العاده این ویتامین‌ها را بدانید
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید