Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@20:24:41 GMT

ویتامین هایی برای درمان آفتاب سوختگی

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۷۶۸۱

ویتامین هایی برای درمان آفتاب سوختگی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یكی از مهم‌ ترین اثرات مفید ویتامین‌ها، خاصیت ضد اكسیده شدن آنهاست كه آنها را تبدیل به آنتی ‌اكسیدان‌های محافظ بدن می کند. آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید و پیری زودرس پوست مفید هستند:

ویتامین سی: اگرچه تحقیقات محدود است ولی ثابت شده که ویتامین سی موجود در رژیم غذایی می تواند به طور موضعی اثرات آفتاب سوختگی را دفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویتامین ث خواص آنتی اکسیدانی دارد و در سنتز کلاژن موثر است. خواص آنتی اکسیدانی این ویتامین از بدن شما در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین سی به محافظت از دی ان آ در برابر آسیب های ناشی از اشعه یو وی خورشید کمک می کند و میزان بقای سلول های تحت تاثیر اشعه یو وی را افزایش می دهد. محققان توصیه می کنند که علاوه بر استفاده از کرم های ضد آفتاب، مصرف مکمل ها و غذاهای حاوی ویتامین ث را فراموش نکنید.

ویتامین ای: این ویتامین، در ترکیب با ویتامین سی و کرم های ضد آفتاب، خاصیت آنتی اکسیدانی برای تسکین اثرات آفتاب سوختگی دارد. استفاده از روغن ویتامین ای می تواند اثرات آفتاب سوختگی را تسکین دهد. این ویتامین از نوع ویتامین ‌های محلول در چربی است و در دانه‌ های روغنی خشكبار و بسیاری از روغن ‌ها یافت می‌ شود. سال‌ هاست كه این ویتامین را به‌عنوان داروی ضدپیری می‌ شناسند و در موارد آرایشی - بهداشتی استفاده می ‌كنند.

ویتامین دی: بدن شما نیازمند قرارگیری در معرض نور خورشید برای سنتز ویتامین دی است. ویتامین دی همچنین در افزایش جذب کلسیم و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان و سرطان نقش دارد. اگرچه نقش نور خورشید در جذب ویتامین دی در بدن موثر است، مطالعه جدید بالینی نشان می دهد مصرف دوز بالای ویتامین دی یک ساعت بعد از آفتاب سوختگی به شکل قابل توجهی موجب کاهش قرمزی پوست، تورم، و التهاب می شود. هدف، دریافت روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین دی در روز است.

ویتامین کا: این ویتامین در روده انسان تولید می‌ شود و تولید آن نیاز به مصرف سبزیجات تازه دارد. این ویتامین برای انعقاد خون ضروری است، اما استفاده از موارد موضعی آندر كاهش خون مردگی ناشی از ضربات و نور خورشید موثر است. این ویتامین همچنین در كاهش تیرگی زیر پلك كه علت عروقی دارد نیز موثر است.

منبع: آوای سلامت

انتهای پیام/

ویتامین های مفید که آفتاب سوختگی را درمان می کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی

محمدسجاد امامی آل‌آقا، مسئول فنی و مدیر تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان در حاشیه اینوتکس ۲۰۲۴ به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: این شرکت تاکنون ۱۶۳ محصول ثبت شده در وزارت بهداشت دارد. امسال در نمایشگاه اینوتکس چهار محصول و کیت تشخیصی مانند کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO»، «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» عرضه کرده‌ایم. 

وی اظهار کرد: این کیت‌ها برای تشخیص بیماری‌های خودایمن روماتولوژیک مورد استفاده قرار می‌گیرند.

امامی اضافه کرد: پژوهش‌ها نشان داده‌اند در دنیا از هر ۱۰ نفر، یک نفر به یکی از حدود ۱۰۰ نوع بیماری خودایمنی مبتلا می‌شود؛ بنابراین هم تشخیص و هم درمان این اختلال از اهمیت بالایی دارد.

فعال دانش‌بنیان افزود: کیت‌های «آنتی PR۳»، «آنتی MPO» برای بیماری «وسکولیت» و کیت‌های «آنتی کاردیولیپید» و «آنتی فسفولیپید» برای تشخیص لوپوس و سایر بیماری‌های روماتولوژیک کاربرد دارند. 

وی یادآورشد: این تست‌ها به ویژه می‌توانند به متخصصان روماتولوژی در تشخیص بیماری‌های خودایمنی کمک کنند. 

به گفته امامی، تاکنون تمام این کیت‌های تشخیصی از کشور‌های آمریکا و آلمان وارد می‌شدند و نمونه مشابه داخلی نداشتند. اکنون این کیت‌های تشخیصی با یک چهارم قیمت نمونه‌های خارجی در اختیار بیماران قرار گرفته است؛ قیمت کیت‌های وارداتی بین ۵۰ تا ۱۰۰ یورو است و حساسیت بالای ۹۰ درصد دارند. 

وی عنوان کرد: متاسفانه تشخیص بیماری خودایمنی بسیار سخت است. هرچه ما تلاش کنیم باز هم کم است. اکنون وزارت بهداشت برای تولید این کیت‌ها یک سری معیار دارد. حساسیت این کیت‌ها باید بیش از ۹۰ درصد باشد تا احراز شوند. مجموعه شرکت با تمامی این مشکلات و موانع توانسته معیار‌های لازم را رعایت کند و این کیت‌ها را به تولید برساند.

امامی گفت: در حیطه بیماری‌های خودایمن بخش خصوصی وظیفه دارد این محصولات را دقیق تولید کند. از سوی دیگر این محصولات برای به نتیجه رسیدن نیاز به سرمایه‌های مالی و انسانی زیادی دارند. اگر دولت حمایت خوبی در این زمینه داشته باشد و هم افزایی بین شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کند، زمان تشخیص و درمان بیماری‌ها کوتاه‌تر خواهد شد.

به گزارش آنا، این محصول روز گذشته همزمان با افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • اوقات شرعی ۱۹ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • اوقات شرعی نوزدهم اردیبهشت در سمنان
  • برای رفع یبوست این میوه را مصرف کنید
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • اوقات شرعی ۱۷ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت در سمنان