Web Analytics Made Easy - Statcounter

1. برای درمان آفتاب سوختگی: آب زیادی بنوشید 2. درمان آفتاب سوختگی با آلوئه ورا  3. برای درمان آفتاب سوختگی: یک خمیر جوش شیرین تهیه کنید 4. برای درمان آفتاب سوختگی: از فندق افسونگر استفاده کنید 5. برای درمان آفتاب سوختگی: از سرکه سیب روی محل آفتاب سوختگی استفاده کنید

به گزارش اقتصاد آنلاین، آفتاب سوختگی های شدید می تواند دردناک، تحریک کننده و خلاص شدن از آنها سخت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما این مسئله را در این مقاله،  بررسی کرده ایم و بهترین راه کارها و اقدامات لازم برای درمان پوست که می توانید برای کاهش قرمزی شدید پوست انجام بدهید را، برایتان جمع آوری کرده ایم.

بعد از این، آفتاب سوختگی خود را با دارو، دمای خنک و دیگر درمان های خانگی تسکین بدهید. دفعه بعدی که به فضای باز می روید با پوشاندن پوستتان توسط لباس و کرم های ضد آفتاب و با افزایش آگاهی خودتان را از آفتاب سوختگی محافظت کنید.

1. برای درمان آفتاب سوختگی: آب زیادی بنوشید

سعی کنید به مدت یک هفته بعد از آفتاب سوختگی، روزانه حداقل 10 لیوان پر آب بنوشید. این کار به شما کمک خواهد کرد که مجدداً بدنتان را آبرسانی کنید و این کار به نوبه خود به پروسه درمان کمک می کند. نوشیدن آب در حالیکه در فضای باز و زیر آفتاب هستید به شما کمک می کند که از گرما زدگی و دیگر مشکلات سلامتی مرتبط با گرما دور بمانید. در عین حال، اطمینان حاصل کنید که در دوره بهبودی الکل مصرف نکنید زیرا باعث می شود پوست شما بیشتر آب از دست بدهد و خشک شود.  

2. درمان آفتاب سوختگی با آلوئه ورا 

استفاده از آلوئه ورا یک درمان سنتی برای مقابله با آفتاب سوختگی است. ژل گیاه آلوئه ورا است که دارای خواص ضد التهابی طبیعی است و اگر به درستی استفاده شود، می تواند روند درمان را سرعت بدهد. شما می توانید ژل آلوئه ورا را از فروشگاه ها خریداری کنید، اما در صورت امکان بهتر است ژل را به طور مستقیم از گیاه استخراج کنید. برای بدست آوردن ژل از گیاه، لازم است که یک برگ کامل را برش بزنید. آن را باز کنید و با استفاده از یک قاشق یا انگشت خود ژل را جدا کنید. روزی 3-2 مرتبه این ژل را روی صورت بزنید. برای درمان بیشتر، می توانید ژل های آلوئه ورا را در قالب های یخ بریزید و منجمد کنید، سپس این تکه های یخ زده را روی سوختگی های پوست استفاده کنید. (قبل از استفاده آنها روی پوست، مکعب های یخی را روی یک حوله نازک بپیچید). همچنین می توانید ژل آلوئه ورا را به صورت ماسک شبانه استفاده کنید.

3. برای درمان آفتاب سوختگی: یک خمیر جوش شیرین تهیه کنید

یک کاسه کوچک بردارید و به اندازه مساوی از جوش شیرین و نشاسته ذرت در آن بریزید. به اندازه ای آب سرد به آن اضافه کنید که یک خمیر مناسب برای استفاده روی پوست بدست آید. هر دو این مواد اولیه ممکن است مقداری از قرمزی را از نواحی سوخته پاک کنند. خمیر را بشویید و در صورت نیاز مجددا آن را برای تسکین پوست استفاده کنید.

4. برای درمان آفتاب سوختگی: از فندق افسونگر استفاده کنید

شما می توانید از برگ ها و پوست درخت فندق افسونگر برای اهداف دارویی استفاده کنید. "تانن ها" موجود در فندق به دفع باکتری ها کمک می کند و باعث بهبودی می شود. در عطاری ها به دنبال عصاره آن باشید و با استفاده از یک تکه پنبه آن را روی پوست استعمال کنید.

5. برای درمان آفتاب سوختگی: از سرکه سیب روی محل آفتاب سوختگی استفاده کنید

می توانید سرکه سیب را به صورت اسپری مستقیماً روی پوست استفاده کنید یا یک تکه پنبه را در سرکه خیس کنید و آن را روی پوست قرار دهید. سرکه به عنوان یک ضد التهاب شناخته شده است، بنابراین ممکن است روند بهبودی را سریعتر کند. توجه داشته باشید که برخی افراد به سرکه سیب حساسیت نشان می دهند. بهتر است قبل استفاده گسترده، ابتدا مقدار کمی از آن را پشت دست امتحان کنید. این کار به شما اجازه می دهد واکنش بدنتان را به آن ببینید.

 

منبع: سلام دنیا

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: طب سنتی آلوئه ورا آفتاب سوختگی برای درمان آفتاب سوختگی استفاده کنید آلوئه ورا سرکه سیب روی پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود

دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، صورت شاید اولین عضوی از بدن باشد که در مورد کمبودهای مواد مغذی در بدن هشدار می‌دهد. کمبود ویتامین‌ها در بدن، علائم متفاوتی ایجاد می‌کند که گاهی خفیف و گاهی خطرناک است.

بهدگزارش سرگرمی روز، شما برای تشخیص این کمبودها باید برای تجویز آزمایش‌های دوره‌ای خون، نزد پزشک بروید با این حال برخی علائم کمبود ویتامینی را می‌توانید از وضعیت چهره خود تشخیص دهید:

_ کمبود ویتامین C: ویتامین C نقش حیاتی در بدن دارد؛ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و باعث بهبودی سریع زخم‌ها و حفظ سلامت استخوان‌ها می‌شود. به گفته محققان کمبود این ویتامین باعث خونریزی لثه‌ها می‌شود.

بهبود آرام زخم‌ها، خشک شدن موها و ایجاد لکه های قرمز روی پوست از دیگر علائم فقر این ویتامین است. اگر هر کدام از علائم فقر ویتامین C را دارید؛ میوه‌ها، سیب زمینی، انواع توت‌ها، فلفل، بروکلی، اسفناج و مکمل‌های ویتامین C را به رژیم‌تان بیفزایید. مصرف روزانه ۷۵ میلی گرم ویتامین C به زنان و ۹۰ میلی گرم به مردان توصیه می‌شود.

_ کمبود ید: کمبود این ماده معدنی منجر به چشم‌های پف آلود می‌شود و کم کاری تیروئید را نیز به همراه دارد. افرادی که دارای کمبود ید هستند، ناخن‌های شکننده را تجربه می‌کنند و ممکن است به راحتی دچار اضافه وزن شوند. شما می‌توانید در صورت ابتلا به این علائم، مصرف هرچه بیشتر زغال اخته، لوبیای سیاه، میگو، توت فرنگی و ماست را در نظر داشته باشید.

_ کمبود امگا ۳: خشکی پوست به خصوص در فصل زمستان رایج است. اما اگر پوست شما خشک‌تر از حد معمول باشد، به آن معنی است که اسیدهای چرب امگا ۳ را به میزان کافی دریافت نمی‌کنید. مصرف کم این اسیدهای چرب چین و چروک صورت شما را نیز افزایش می‌دهد. منابع این اسیدهای چرب عبارتند از ماهی، دانه‌های کتان، دانه‌های چیا و گردو.

_ کمبود آهن: پوسته پوسته شدن لب‌ها یکی از نشانه‌های کمبود آهن است. نشانه‌های دیگر عبارتند از خستگی، سرماخوردگی‌های مکرر و درد زبان. کمبود "ریبوفلاوین" نیز می‌تواند خشکی لب‌ها را به همراه داشته باشد. شما می‌توانید ریبوفلاوین را از راه مصرف ماهی قزل آلا، بروکلی، پنیر و بادام به دست بیاورید. آهن نیز در حبوبات، آجیل، اسفناج و مکمل‌های آهن وجود دارد.

_ کمبود بیوتین یا ویتامین B۷: موهای خشک و نازک می تواند به شما هشدار دهند که دچار کمبود این ویتامین هستید. جدا از ریزش مو، نشانه مشخص دیگر کمبود بیوتین، صورت پف کرده با توزیع چربی غیر طبیعی و راش‌های قرمز است. بر اساس برخی مطالعات بیوتین به عنوان یکی از مواد مغذی ضروری برای حفظ استحکام، بافت و ظاهر مو عنوان شده است. منابع غذایی سرشار از بیوتین شامل بادام زمینی، جگر، برخی سبزیجات، برگ چغندر سوئیسی، تخم مرغ پخته و زرده تخم مرغ است.

_ کمبود ویتامین B۱۲ : کمبود این ویتامین در میان گیاه‌خواران بسیار رایج است. کمبود ویتامین ب ۱۲ اغلب باعث تغییر رنگ پوست و رنگ پریدگی می‌شود. سایر نشانه‌ها عبارتند از خستگی، از دست دادن اشتها، تنگی نفس و اسهال. اگر می‌خواهید فقر ویتامین ب ۱۲ را درمان کنید، به دنبال مصرف بیشتر ماهی، گوشت بدون چربی، پنیر، ماست و غلات غنی شده باشید. اگر رژیم‌های غذایی گیاهی را دنبال می‌کنید مکمل‌های ویتامین ب ۱۲ را با مشورت پزشک مصرف کنید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عوامل موثر در بروز آرتروز زانو (فیلم)
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • درمان کم کاری و پرکاری تیروئید با طب سنتی (فیلم)
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت